Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lärare

När vi ser dig le,
känns det varmt,
ditt glitter ögonen
sprids vidare in i våra.

Dörrar öppnas
och nyfikenheten
tänder till,
lågor, eldflammor,
en brasa som hålls vid liv.

Du tror på oss,
vi tror på dig,
vi tror på oss själva.
Vi vågar att prova på
det som känns omöjligt.

Den där strömmen,
från ditt första
varma leendet
som visar oss
att vi kan,
vi är bra,
det känns möjligt.

En lärare att se upp till.





Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP