Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kameleont, klätterväxt - crash and burn

 

visste du att jag tycker

att mina ansiktsdrag

tar efter

de jag kommer nära

 

tänker du någonsin så

 

jag är en klätterväxt

mot solen jag ser

finns under din hud

 

men jag håller tillbaka

nästan hela tiden

 

för att människor skräms så lätt

 

jag har sagt de tre orden

ur min neuros in i andras

crash and burn

 

så nu håller jag oftast käften




Fri vers av molly crayons
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-06-14 22:42



Bookmark and Share


  Dilsewat
Dessa rader underbara:
"jag är en klätterväxt
mot solen jag ser
finns under din hud"
2006-07-22

  Christer VIP
Jag har tänkt så!
att mina ansiktsdrag tar efter de jag kommer nära
flera gånger har jag tänkt så
kul att du fångade det

i en allt igenom skön text
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons