Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspråkskantring


Skumt
den som ger sig

Liten snuva
stjälper ofta
stor klass

Ju fler partier
desto sämre
riksdag

Stora summor
saknar flest

Bättre en fågel i ugnen
än tio i frysen

Alla vägar
går till systemet




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-18 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Mord och inga visor": Den som grävde en grop. La nån annan däri.
2018-10-18

  lodjuret/seglare VIP
Underbar förskrivning, den som ändå hade din (hand)läggare till lekare. Ett recept så gott som färdig(de)kokt!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST