Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
happy nonsens


leende mollys leenden

 

jag fäster leenden

i dina detaljer,

nära lycklig igen

där intill

 

det finns liksom mer

att skratta åt ibland

och saker att skutta över

 

varför skulle någon

vilja tynga

ja, varför skulle vi,

eller tyngas

 

nu är det lättsinnets tur

att svepa tungsinnet

av ansiktet

 

den här tröttheten

är en mjuk slags

som vill ligga

med huvudet

i ditt knä




Fri vers av molly crayons
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:00



Bookmark and Share


    Duff
Non sense som berör, Molly
Duff
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons