Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag , havet och livet

var de inte igår
som vi sågs
i en spegelbild
tavlan av hur
vi faktiskt ser ut


det var du o jag och livet


havet var blankt och
vi sökte något annat
och där borta, på
den andra stranden


du och livet lämnade mig


Du fann något
att fästa repet vid
men lämnade mig kvar
och tog mitt ankare

så nu gråter jag ensam




Fri vers av virre
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:05



Bookmark and Share


  Nattis83
Det gör ont! Dina ord berör! /Natalie
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

virre