Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur underlig förälskelsen är och stökar till det med våra perceptioner


fast


Fast du aldrig
sovit i min säng
doftar lakanen som du

Fast du aldrig
vilat dina armbågar där
syns det gropar i bordduken

Fast du ännu aldrig
gått din väg
skyndar mitt hjärta att sörja dig

Fast jag andas tyngre
när din röst dräller över hela mitt hjärta
känns det som om öronen ingenting hör

av dina ord
annat än
\'längtar efter dig\'




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer