Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för idag!

Vi människor kan känna oss ledsna ibland.

Funderar och summerar dagen när jag lagt mig.

Tackar för det som var bra och även för det som var mindre bra.

Stoppar sedan det dåliga under kudden och glömmer bort det.

ZZZZZZZ




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-21 12:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så bra, att ta
livet vad det ger
vad som än sker
och det sämre
bara stoppa ner
bra tips för mig och
kanske fler som
sen känner för
detta maner...


2018-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att somna i lugn och ro och slippa ligga vaken och grubbla!
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP