Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ketinhadjim-





(Något outsägligt) -

-

Du ska för all tid möta mig med tigande
allt för att jag fattade Barnets djupa Drömhand
och plockade knippet Nattblommor invid
Vintertjärnens vilande blänke -

















Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-21 20:55



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fina rader som väcker känslor.
Tigandet på grund av barnets drömhand
som du fattade är/ger starka bilder.
2018-10-22

  objekt3
sorgset
2018-10-22

  Nanna X
Vackert, vet inte om Ketinhadjim finns i verkligheten, men kommer att tänka på Karlfeldts dikt Nattyxne.
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M