Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Man behöver det mer än man tror."

Visst är det så.
Och kanske handlar det mer om,
att våga lita på.
Tordas bli delad och två.
Lämna en självtrygg vrå.

För vips går du där.
Gammal.
Ensam.
Grå.




Bunden vers av Ohappa
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa