Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ofattbart!


Ord tystnade

 

plötsligt

 

bleknade bokstäverna på skärmen,

tangenterna blev främmande,

och poesin innehållslös.

 

Ord tystnade

för alltid.




Fri vers av Agnes
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-06-15 02:29



Bookmark and Share


  Lennart Ekman
Det händer varje dag,
Du ger det evighet.
2006-06-15

  Cris
Vad fint Agnes... jag hörde det nyss
och jag ...
2006-06-15

  Markattan
Du sätter ord på det som säkert många här upplever just nu. Crister var en stor personlighet och lämnade outplånliga spår efter sig, ofattbart är det...
2006-06-15

  Fredrik P. VIP
Tack Agnes,
du formulerar
vad säkert många
upplever i sin chock
och sorg efter
det ofattbara som hänt.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes