Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensamt liv


Stora tofflor i hallen

och blåställsbyxor på golvet

och nyuppsatt markis.

Sportbladet på bordet

och odiskad matlåda.

Verktygen i ordning...

...min själ i ordning...

Men bara ibland.


Gemensamt liv...




Fri vers av Clara-Fina
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-06-21 14:17



Bookmark and Share


  * Ammi *
Mmm..härligt..forever?
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina