Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Den tunnaste tråden

Mellan skyskraporna
spänner linan
det är min tur att gå

stadsiluettens armar
sträcks mot skyn
ingen håller min hand

jag är ensam om utsikten
tvinnande knippen av trådar
blir filtar som värmer

tiden är inne
fiolstråkar ljuder i mitt huvud
det är min tur att gå




Fri vers av J P VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-26 10:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilket skräckögonblick, orden autensika ger en svindel... Bra och snyggt skapat!
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP