Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rasera

Ingen såg någonsin
något annat än vad jag lät dem se
ytan var så rätt men jag var fel så fel




Fri vers av galjonsfigur
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-06-15 09:21



Bookmark and Share


    Camillaa
talande ord av sorg..
/ C *
2006-08-28

    ej medlem längre
vi bär alla våra masker...
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur