Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
   Till Dig_


Mitt Hjärta


      Mitt hjärta brinner för Dig

     Min lust längtar efter Dig

       Min saknad till Dig blir bara större

      Du finns nära mig, varje dag, varje timme

        varje andetag jag tar

        Mitt hjärta saknar Dig

       Min själ är tom utan Dig vid min sida

               Jag Älskar Dig 

     Du är mitt allt och jag vill ha dig här nu..

      Jag är Din så länge du vill




Fri vers av Angel_
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-06-15 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_