Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralstationen

Dricker sojamjölkscappucion
på centralstationen


Uppfylld och närvarande




Fri vers av virre
Läst 868 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-15 11:03



Bookmark and Share


  To
Underbart! Sjyst att fler och fler säljer sånt.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

virre