Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar sött mot undersidan av tungan

smakar  sött
mot undersidan av tungan


koffeinfrist från en
annan sida mjölken


och i tystnad och den
beska bisamaken av
cappucion för första gången
på flertalet år


smakar som själen
speglar själen
i ensamheten
och kaffe




Fri vers av virre
Läst 966 gånger
Publicerad 2006-06-15 11:11



Bookmark and Share


  Jazz Baronen
Du kanske menar det som en metafor, men det kan aldrig smaka sött under tungan, alla smaklökar sitter på ovansidan.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

virre