Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En glimt

Bakom

Nu kommer det fram

Framför

Nu döljs det

Bakom

Att hinna ropa
Hej min älskade
det är ju vi i eoners tid

Att se en glimt
av vår essens

En påfyllnad av
tillit till sig själv
och varandra

Det var ju vi som skulle
påminna oss
om vad som är viktigast




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2018-11-02 13:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fartfylld text spännande och sann i mina ögon En existensiell kärleksdkkt Applåd!
2018-11-20

  Niliboy
Trevlig liten dikt som för mig är gåtfull. Mitt bygdeblad hette förut
Malmfältsglimten!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel