Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag matar duvorna

Jag matar duvorna i parken mest hela dagen
det är bara det
att duvorna saknas
liksom både park och bänk

Lika fullt matar jag duvor här på landet
något sysslolös i ett stillasittande
med en av tiden nött och något ömmande kropp

"Kom! duvor. Se! Jag bjuder er smulor av bröd. Kom!"
"Se! Jag sitter på en bänk i en park och matar er!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-11-02 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP