Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sig själv

Jag hörde eller såg aldrig skalpellerna
När ni styckade mig
och sydde fast okända omaka kroppsdelar på mig istället
Kände bara hur smärtan rann
Sedan droppade den
Dripp dropp
Blev en vana blev en vardag




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-03 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark!! Ryser..
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson