Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Det svider och brinner inte om min saknad
Den är inte blå lågor
Den är snö
Jag huttrar

Kan inte sluka allt med eld
Vill dra vattnet ur varje blomma en och en, ur varje grässtrå ett och ett

Låt inte solen explodera och förgöra allt
låt den slockna mellan min tumme och mitt pekfinger

Det snöar ur mina ögon
Ner på döda ängar




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson