Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det senaste andetaget du tog

Jag andas ständigt in
det senaste andetaget du tog
Fortfarande varmt från dina lungor
Hur många av dina andetag finns i mig?
Det känns farligt att sova
när vi andas in varandras senaste andetag




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-30 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson