Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gå dit där ditt skratt bor

Idag ägnade jag hela dagen åt att grunna på vart ditt skratt kommer ifrån
Jag vill gå dit där ditt skratt bor
Imorgon ska jag tänka på
att det är just du som ger det ljud
Jag tror att i en version av livet efter detta hamnar vi i en värld där vi återupplever varje tillfälle då vi skrattade igen
Fast inte i kronologisk ordning




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-06 23:06



Bookmark and Share


    Pangles
Så fin Elin
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson