Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De osörjbaras mamma

Tänk om istället för att bära ett barn
mitt öde är att bära folks sorg åt dem
att bära andra människors mörker
Jag kanske inte är bärare av liv men av aska

Tänk om istället för att ge liv
Mitt öde är att sörja de förlorade liv som ingen annan sörjer
Att vara de osörjbaras mamma
Vaka så att ingens sorg glöms bort
att ingens tårar går till spillo
Sorg är en av de starkaste formerna av att älska




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson