Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som spydde ut tid

En dag kom Månen till Jorden
genom det glittrande kvällsskenet i vattnet
för att tvångsmata en liten flicka som lekte vid strandkanten
med tid
Det var en stadig måltid av allt som har varit, allt som är, allt som komma skall och allt som kunde ha varit
Den lilla flickan tuggade och tuggade
Idislade som en jävla ko
medan Månen tittade
Till slut ville inte flickan äta mer
Hon skrek
JAG VILL SPOTTA UT TIDEN!
Men det gick inte för sig
Det förargar Månen när man spottar ut tid
Flickan spydde istället ut tiden och spolade ner den




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-20 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson