Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smörpappersvärld

Världen är så skör att jag inte vågar gå ut
Allt är smörpapper
Det blir sprickor överallt
om jag rör världen
Så jag får inte under några omständigheter röra mig
Måste vara alldeles stilla
Blinka, och det blir sprickor i den sköra världen
I dess mitt, står mitt hus av betong




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-18 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver bra. Förbannat bra.
2020-04-19

  in effigie VIP
kontrastrik och vacker form...
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson