Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka. Publicerad första gången 2006-11-07 


Tågskugga

 

 

Gigantisk skugga
följer nattåg från Skåne 

Rälsgnäll i kurvan 
ger urspårade drömmar 
hos sittande som sover 




 



Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-03 11:40



Bookmark and Share


  bo.rackson
...ett fångat ögonblick...en fångad tanke väckt av ögonblicket...
2018-11-04

  Peter Olausson VIP
Lite allitteration där!
2018-11-03

  ULJO
Fin tanka detta
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP