Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla helgons dag

 

 

Livets förgänglighet

omfamnas av stor saknad

viskande vår eviga kärlek

i tusen och åter tusen

flämtande lågors

ljus

 

*

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-03 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra starkt och full av känsla!
2018-11-05

  Nils-Robert
En så kärnfull text som fångar de stora. Så bra uttryckt.
2018-11-04

  Eva Helene VIP
Störst av allt . . .
Fint detta!
2018-11-04

    Peter Söderqvist
Yexten väcker vackra bilder.
Fint skrivet.
2018-11-04

  Fem hjärtan VIP
Gripande och vackert!
2018-11-04

  Suzie B VIP
Några få ord, som så fint uttrycker essensen.
2018-11-03

  aol
Underbart skaldat vännen
2018-11-03

  M:tin
SÅ FIN!
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP