Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doften av andetag

 

vi

så slinker solen in

påminner om

att natt

följer på

kvällens brandgula                         

penseldrag

 

i det hörn av rummet

som kallas verklighet

klär vi av oss

med värma närmar

vi varann

 

är

hetsiga blodet

smaken den röda

i en mångårdsreflex

från kaos till

det heta målmedvetna

 

efteråt

glider vi ned

i sanden

vid nattflodens makligt

rinnande ande

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-06 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg