Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Knotiga grenar fäller sina blad
Kvar står ett avskalat skelett

Gräset gulnar och regnet faller
Höstens dör under förmultnade löv

Nordanvind bär med sig kyla
När himlen täcks av isgrå moln

Ett täcke av köld och is stundar
Skyndsamt nalkas frosten




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP