Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur tid är

 

 

i då

stumnade

domnade mina stämband

tigande mötte jag

dina ögons sammet

orden fastnade

i mitt Sargassohav

 

i nu

långt efteråt

söker jag åter

körsbärsblom av kärlek

 

ingenting annat än

oceaner av tomhet

finns där längre

 

längtan gestaltar

en glänta urskog

vi röjer

vi bygger en hydda

du och jag på ensamhetens äng

om drömmen ändå vore

 

önskar att du fann mina ord

skrivna i utandningens ånga

innan imman försvinner

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg