Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

extra krydda i tillvaron.

9-10/11 2018

Du blåste in som en västanvind
in i mitt kalla ensamma liv

Du blåste ut
alla negativa tankar,
så jag ville ge dig allt -
allt sånt där fint
som jag hade samlat ihop

jag kände på mig att du skulle förstå
ensamheten som gnagde hål i väggarna
och lät mörkret sippra in

du skulle förstå mig

Du var värme
en famn
en kyss
ett liv
tillsammans
-
tills du försvann
lika snabbt som du kommit
och kylan grepp tag i mig
kylde ner, min arma kropp
ensam i soffan
den alldeles för stora soffan
helt sorgligt ensam
precis som förut

-förut -

innan du kom
blåste in som en västanvind
rörde runt i grytan
så allt luktade curry

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-10 10:09



Bookmark and Share


    April Stark
Åh <3 bara meningen ”du blåste in som en västanvind” är enormt vacker, och resten fortsätter i samma anda! Så fint!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP