Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att ta hand om dem vi älskar


Skört hjärta

det finns alltid en korsväg
i ett ögonblick
där står tiden stilla
men det kan blåsa kallt

det finns alltid flera vägar att gå
alla kan leda dig rätt
men också på fel stig

luften vi andas tar
vi för given
vänskapen mellan människor
likaså

vi ser inte alltid
den sköra väggen
som blir tunnare och tunnare

vi är som skört glas
som spricker och går sönder om
vi släpper det för hårt i marken

så skört, så otroligt skört
som våra hjärtan
men om vi tar hand om det med ömhet

så går det kanske aldrig sönder




Fri vers av vargtass
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-11 14:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i dagen!
2018-11-14

  morgonstjärna VIP
ack vänskap mellan människor har jag lärt mig inte ta för given i dagens samhälle
det gör ont att leva i dag
världen igår är inte som i dag
om alla såg blomman
så anspråkslös bryt den inte
men. sorg då den hänger på ett strå

en så vacker text en bön att många läser den, tar den till sig
blir del av den, då kunde världen bli hel igen.

2018-11-13

    ej medlem längre
Oerhört fint!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass