Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tysta språket

 

 

 

andedräkten ångar

frostdagens tomma pratbubblor

traskar hemåt

över vitsköra gräsmattan

ser dig sitta innanför vid bordet

vi

på ömse sidor av köksfönstret

utandningsluften blir en skrivskiva

i imman plitar jag dig varma ord

 

om än spegelvänt

läser du leende

andas och formar du

sinnligt nonsens

på glasets yta

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 23:11



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
ett ögonblick fångat med värme och kärlek. Blir nästan lite avundsjuk på hur du skapade dina pratbubblor. en fin text
som håller.
2018-11-17

  lodjuret/seglare VIP
Rubriken fick mig att tänka på blinda samt dövar individer. Även Sten kan se långt eller nära, dåligt. Natur-ligheter...
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg