Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt det jag var är vad jag blir.


Ångerslös



Jag
ångrar ingenting
nej jag
ångrar ingenting alls
för allt jag gjort
gick så fasligt fort
ja allt som hänt
blev av andra ej känt.

Så jag
jag ångrar ej nåt
nej jag
ångrar ej det jag fått
för allt jag har
ja alla dar
som i livet jag fick
var mer än små ögonblick,

Därför jag
ej ångrar nånting
det är därför
jag ej ångrar någonting
jag blev så nöjd
med livets fröjd
den tid som var min
kan aldrig bli din.

Så jag
kan ej känna ånger
nej ånger
det känner ej jag
för jag har så mycket mer
mer än vad du nånsin ser
det jag blev varse med mina sinnen
är bara mina, mina egna minnen.

© Boa Berg
2006-06-16
01:11




Fri vers av Boa Berg
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-06-16 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg