Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apokalypsridare


Lucy


Det rann eld från välkommen till områdettavlan
Efter vi dränkt den i bensin och mer bensin
Stämningen var som ett stelare föräldramöte
Men av andakt, vi ville inte skämta bort det

Småstadsifriter, sänder lågande kärleksbudskap
Den maktlösa maffian, intresseklubbens jumbo
Ju maktlösare, desto mer katastrofal
Vem som helst kan bränna det du bygger

Fakirer i det vilda, högre kunskap nås
Inte genom att göra det omöjliga
Utan genom uppmärksamheten
De lurar sig till med trick

Klas häller bensin med pipett, kausualt
På pyramiderna och sfinxen
En atom av erosion
En programförklaring

Utan drömmar dör du
Det är slaveri
Det är ett utrotningsprogram
Girighet en papperstiger

Det sas att de transplanterat en hjärna
På vampyrfabriken i shanghai
Muggspelet i gränden, romansen i gränden, han kan byta hjärnor i en gränd

De smarta bara lurades, det var som tomten
Allt var redan för sent. Det är en enkel fråga om psykologi. Goebbels fruktade avgrunden. Massans kapacitet till ondska.

Vi var alltid här. I samtalet. Det är inte progression. Eller regression. Vi är på exakt samma plats i alla debatter som alltid. Våra myter har prehumana grunder.

I skräck för utrotning söker djuren febrilt hybridisering. Gorillan lucy mässar över en mula för att den ska bli fruktsam.




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 15:09



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd