Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilgots målning


Igenkänning

Låt mig bli mottagen när jag kommer uppkrypande
på stranden med min pärla

Pärlan som är täckt av slam. Jag som dykare är utmattad och full av tvivel.
Var det värt det? Vad har jag gjort?

Låtom oss se varandra som pärlbärare. Låtom oss hjälpa varandra att putsa fram
GLÄDJE




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-13 16:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Finsaker, ja !
2018-11-29

    Bo Malte
klokt...
2018-11-14

  Niliboy
M skall det vars
2018-11-13

  Niliboy
Ja, visst ska vi hjälpa varandra, helt i min skak. Mycket fint skaldat!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel