Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknad


Tårar från änglar

det gjordes tid för tystnad,
tid för att sakna
så länge timglaset fortfarande
inte runnit ut, är tiden bara
min

letade efter de fria vägarna ut
till en höstdag i Oktober
det sista jag såg och mindes
av dina ögon, blåa som havet

såg miljontals ljuslyktor tändas
genom universum
för att låta alla hjärtan
hitta sin plats

den tunna linjen
mellan dröm och verklighet
får dagen att andas in kärlek

måste fortsätta att följa stjärnorna
även om det tar tid
tills stormen lagt sitt täcke över sig

tårar torkar långsamt
lika länge som regndroppar
kan falla

vingar måste få läka i fred
innan änglar kan flyga
igen




Fri vers av vargtass
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-13 19:25



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Underbar text.
2018-11-15

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-11-15

    ej medlem längre
Som en höstdag i oktober, vacker som få!
2018-11-14

    ej medlem längre
Som en höstdag i oktober, vacker som få!
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
2018-11-14

    ej medlem längre
bRA SOM VANLIGT!
2018-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint och känsligt du skriver!
2018-11-13

  morgonstjärna VIP
den här var vacker som en sländas vinge
som stoft är vi alla
sköra liv
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass