Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..en bild som vaknade före min kropp idag..


kupad hand



du ligger i mitt minne
som en kupad hand

över ett venusberg
strax före




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 936 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-16 08:00



Bookmark and Share


  Agnes
mmm... så varsamma ord, så sensuellt. Håller med Lili att texten skulle hålla lika bra utan första raden. Men hur som helst; sinnligt, innerligt och vackert!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer