Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ta hitta svaret inom sig


Kärlekens inre rum

någon från fjärran land viskade- följ din
egen väg
till hjärtats ljus som bringar dig
kärlek och lycka

lyssna på din röst
den är vacker och kommer direkt
från ditt innersta rum

blunda försiktigt
och känn in stillheten som
giver harmoni

jag är här och nu
vi är här tilsammans
du och jag

någon viskade- vänd om och
kom tillbaks till
kärleken

vandra genom stormens öga
öppna upp och ta emot
kartan till din skatt

känn tro och tillit
för att hitta dit
blunda och ta in känslan

jag är här och nu




Fri vers av vargtass
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-14 18:38



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Vackert beskrivet
om att lita, och att tro!

2018-11-15

    ej medlem längre
Du ger oss kraft. Vi får tilltro och tillit.
2018-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket välskriven och tänkvärd dikt, att inspireras av!
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass