Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orterna finns där jag bor.


Se ut som man vill!

Det var en man ifrån Våle.
Han likande själva hin håle!

Hans fru, ja hon kom från Stöde.
Hon sa, han är ju mitt öde.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP