Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitt sätt

Lättnad.
Lättnad
Lättnad
Handha
Handha
Handha

Berget har sitt sätt
att vara
Hållbart
Vänligt
Vanligt
Grått




Fri vers av ecel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-16 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel