Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I var sin kammare!

I hjärtat finns två viljor
en för och en emot
den ena ser man
som en lycka
den andra
mer som ett hot...

Den ena håller om
och håller på dom
som ser till att livet mer
och bättre för oss sig ter...
Då känner man inte bara hur
livet ler, man själv gör ju det
mer och mer...

Den andra är mycket eftertänksam
hur man skall ta sig fram
kolla där och titta här
och det går ju inte
alls an minsann...
En långdragen figur
en sinekur som är bra på ett
att tala om för en, hur mycket
som kan gå snett!!!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-18 10:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt