Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smorzando...


Blygt böljade natten
och genom daggfallets doft
din trygga kontur
som mejslad av månens händer...
I koltrastsångens väv
över dess mjukt flätade sammanhang
till vindlöshetens magiska kantater
bars vi av den stilla aningens
tysta taktvila...





Fri vers av Domenico VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP