Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cat women



Klöst på maktens soffa
Och sprayat på lakejernas
Ben i det vackra marknads
Parnasset

Vad återstår att avreagera
Sig på innan man får

Sova i sin egen
skönhetssalong?

För en egensinnig
Klösamaja i farten

Som bara försöker
gå sin egen väg

I den övervakande
Manligt
datoriserade tillvaron.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-20 06:52



Bookmark and Share


  objekt3
Qt
2018-11-20

    ej medlem längre
Framför allt så faller jag för det språkliga upplägget, det är skarpt och tydligt, men ger ändå tolkningsalternativ. Det är jag svag för.
2018-11-20

  Fulbergarn
Annie Lööf?
2018-11-20

  bumerang

Låter som (en) man blivit besviken.
På en kvinna, kvinnlig metafor.
Utstuderat elegant insinuerat.
I den typ av poesiform som är
denna poets kännemärke.
2018-11-20

  Kungskobran VIP
För att gå sin egen väg måste man vara tuff
och utstå mycket båg och ruff
men om man står pall
och hävdar sitt kall
då är vinsten stor
för den som på sig själv tror

2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP