Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till hushåll och förslösan


Lagom är stort nog

Men för den giriga
Aktiemarknaden

Blir det aldrig
Någonsin tillräckligt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-20 08:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vill alltid ha mer!
2018-11-20

  Kungskobran VIP
Alltid mer aldrig nog,
gäller alla aktiviteter inte bara aktiemarknaden
2018-11-20

  Fulbergarn
Märklig anordning det där med aktier

2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP