Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens Fanbärare




Klösmagad neurotisk pragmatism.

Har aldrig någonsin stoppat
en Politiker från att hävda

Att motståndarsidan
Har helt fel och är

Ute på tunn is och
vandrar mot förgängelsen

När bara det egna
Partiet har fattat

Hela galoppen helt rätt
Med de rätta besluten

För att inneha den styrande
makten över hela Ankdamms riket

( Kvack. Kvack . ..Jag tror ja la ett ägg igen)




***
'Uppläst med Mark Levengoods
Finn-svenska berättar-röst'





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-20 17:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag står för den rätta läran
och tar på mig äran
för det vi gjort
alla andra är skit och lort
Vi vet bäst
och lovar mest
Bara vi kommer till makten blir allt bra
Tack skall du ha
2018-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir om lekstugan i Riksdagen.
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP