Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn.

17/11 - 2018

 

Minns du trädet
under vilket du kysste mig
för första gången?

Minns du sommaren
vi tappade bort varandra i vimlet
under en Håkan-konsert?

Minns du regnet som föll
när du viskande sa
att du älskade mig?

Minns du allt det där
och kan fortfarande säga
att det aldrig var på riktigt?

Då är du en jävla lögnaktig skitstövel.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-21 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP