Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framkommer det att det första är uttalet mer samandraget och inte som en blomma i bergen?




Sojamjölk

Alpros eller Alp-Ros
Hur ser din bild

av varumärket ut?




Fri vers av virre
Läst 845 gånger
Publicerad 2006-06-16 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre