Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100-meter kärlek

står vid mållinjen
efter att ha sprungit
100-meter kärlek  


ser bakåt och du är
inte med där  
du har tagigt
en annan bana
50 meter avslut


jag såg mig aldrig om
när jag tävlade i kärlek
kom i mål, snabbt


men nu i längtans smärta
önskar jag mig en
jumboplats eller att
inte kommit till start
snavat på uppvärmingen  


står vid mållinjen
efter att ha sprungit
100-meter kärlek




Fri vers av virre
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-06-16 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre