Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hans läppar älskar hennes hud

 

Uti hans armar blir hon mjuk och följsam

ty han kan, det ingen annan kunnat

och han vet, det ingen annan visste

då hon låter klänningen

falla...

 

 

blottad och naken, hon ber

mannen, älskaren, ljuvlighetens mästare

HAN som funnit det gömda

och tänt den sprakande gnistan

till hennes längtan

 

 

- Åh, du fina, underbara

rör vid mig, rör vid MIG

igen och igen och om och om igen 

såsom bara DU kan beröra

min kropp, min själ, mina tankar

med ALLT du har

och allt du mig ger

DET som ingen annan

någonsin har givit

 det som då aldrig funnits

så NÄRA som nu

låt mig innerligt få känna

det min hunger

alltid velat smaka

  

ALLT

och ännu mer därtill

 

giv mig, tag mig

 

NU

 

och gör mig till DIN

kvinna

 

Må himmelens skyar brinna

blodröda, färgade av begärets flammande låga

då kärleken föds, naket skriande

där uti dina händer

och uti din krävande mun

leker DINA ord, så smeksamt nära

du, ömhetsviskande Eros

skänkandes ditt böljande hav

uti djupaste djup, utav kropp

och själ

 

 

Tag mig, för mig

med så varsam hand led mig

ut till sinnlighetens obrutna marker

 låt mig uppfylld av DIG 

rida på åtråns vilt svallande vågor 

omättlig, där uti Din värld 

där gränslös, sanslös

ren njutning

ALLTID kittlar hud

då mästarens läppar 

så lustfyllt

 

 

  - älskar -

 

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-24 02:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En vibrant skildring som pockar på!
2018-11-27

  Kungskobran VIP
Lustfullt skakande eros,
fint
2018-11-27

  Lars Hedlin
Oerhört bra i stark känsla liv och vibration! :)
2018-11-27

  M:tin
Väldigt passionerat och sensuellt!
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP